Pályázatok
loader

1. A Kyncs Kft. versenyképességének növelése a szemészeti üzletág technológiai
fejlesztése révén

Kedvezményezett neve: KYNCS Egészségügyi Szolgáltató Kft.

A szerződött támogatás összege: 29.841.825 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 50

A projekt tartalmának bemutatása:

A Kyncs Kft-t 2003-ban alapították magánrendelési céllal. Bár kezdetben szemészeti magánrendelés is működött benne, a nőgyógyászati vonal erősödött meg. A fejlesztések és a stabil működés eredményeképpen azonban ma már jelen vannak azok a feltételek, melyek a szemészeti ág megerősítéséhez szükségesek.

Olyan eszközök beszerzésére került sor, melyek a KYNCS Kft-nél a támogatási kérelem benyújtásakor nem álltak rendelkezésre és amelyekkel a szemészeti vizsgálatok magas színvonalon elvégezhetők. A szemészeti magánrendelés a jelenlegi páciensi kör és az új páciensek fogadására is alkalmas. Az új szolgáltatás humánerőforrás fejlesztést is eredményez majd.

Elsőként a beszerzési eljárást bonyolítottuk le. Az ajánlatok bírálati szempontja a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás volt. A nyertes ajánlattevő az Argus Optik Kft. lett.

A Réslámpa (TAKAGI 700GL+) minden szemészeti vizsgálat alapeszköze. A modern vizsgálómódszerek alkalmazásához elengedhetetlen az időtálló optika, a megvilágítás minősége és jellege, a dönthető oszlop, a többféle szűrő és nagyítási lehetőség, valamint a műszer bővíthetősége.

Az Autorefrakto-keratometer, aut.non-contact tonometer, aut. Pachymeter (NIDEK Tonoref 3iRX) egy 4 az egyben készülék, így kevesebbet kell mozgatni a pácienseket. Mindemellett felgyorsítja a szemészeti vizsgálatok menetét. Az érdekes ábrák segítségével a kisebb gyermekek vizsgálatát is elősegíti.

Az Optical Coherence Tomography Funduskamerával (Huvitz HOCT-1FY NRM version complete) nélkülözhetetlenné vált az üvegtesti határhártya és az ideghártya betegségeinek meghatározásában és a folyamatok nyomon követésében. Az egyre gyakrabban előforduló betegségek OCT-vel megkülönböztethető formái határozzák meg az alkalmazandó terápiát is.

A Vízustábla, távirányítóval asztali állánnyal és fali konzollal (VLC-1910 LCD) gyorsítja a látásélesség vizsgálatát, a gyerekeknek speciális táblákat tartalmaz, a színlátás, a kétszemes együttlátás és a kontrasztérzékenység is vizsgálható.

A projekt befejezési dátuma: 2019. május 14.

A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2018-02591

 


 

2. KYNCS EGÉSZSÉGÜGYI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft.: Mikro-, Kis- és Középvállalkozások versenyképességének növelése

 

9023 Győr, Corvin u. 4. FSZ/1 ingatlan átalakítása, felújítása, korszerűsítése

GE MAC COMMUNICATOR 2000

EKG Készülék

GE VOLUSON E10 Ultrahang készülék vásárlás

A támogatás összege:

56,44 M Forint

  

 


 

3. KYNCS Egészségügyi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

2015.04.30
 

SAJTÓKÖZLEMÉNY
A RUGALMAS MUNKAHELYEK KIALAKÍTÁSA A KYNCS MAGZATDIAGNOSZTIKAI CENTRUMBAN CÍMŰ PROJEKT SIKERESEN BEFEJEZŐDÖTT

A KYNCS Egészségügyi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság által elindított projekt a tervezettek szerint megvalósult. A projekt keretében a dolgozók több képzési programon vehettek részt. A projekt során történt eszközbeszerzés, amely az irodai munkavégzéshez, valamint a rugalmas munkavégzés szükségeltetett. A projektet az Európai Unió és Magyarország kormánya támogatta 1,9 millió forint vissza nem térítendő támogatással.

A „Rugalmas munkahelyek kialakítása a KYNCS Magzatdiagnosztikai Centrumban” című projekt keretében sikerült létrehozni egy minden elvárának megfelelő céges honlapot, amely segítségével a betegek és a leendő ügyfelek tudnak információkat szerezni a vállalkozás tevékenységeiről, szakmai munkájáról. A 21. században már elképzelhetetlen, hogy egy sikeresen működő vállalkozás ne legyen megtalálható az interneten, hiszen az ügyfelek jelentős része már az ott fellelhető információkból tájékozódik. Emellett fontos, hogy ne csak megjelenjen a vállalkozás, hanem igényes felületet biztosítson leendő ügyfeleinek. A fejlesztés eredménye már a 2014-es évben sikeresen megvalósult.

A projekt keretében a cég munkavállalói két darab tréningen is részt vehettek. A két tréning rendkívül hasznos volt, hiszen az egyiken kommunikációs képességeiket javíthatták a dolgozók, a második tréning célja pedig az volt, hogy a munkavállalók megfelelően tudják kezelni az ügyfeleket. Az érzékenyítő tréning hatására megfigyelhetően javult a dolgozók viszonya az ügyfelekkel. Számunka fontos, hogy a szakmai munkán túl az ügyfelek megfelelő kiszolgálásban és fogadtatásban is részesüljenek, hiszen így sokkal könnyebben tudják viselni a szükséges vizsgálatokat és az ott töltött időt. A két képzés szintén a 2014-es évben megvalósult.

A projekt keretében történt eszközbeszerzés is, amely segítségével a céges eszközparkot sikerült modernizálni és felfrissíteni. Megvásárlásra került egy új laptop, egy nyomtató és egy telefon. Az eszközök javítják az adminisztráció és kapcsolattartás hatékonyságát, továbbá segítik a dolgozók zökkenőmentes munkáját. A laptop a rugalmas munkavégzés megvalósulását is segíti a jövőben.


Projekt címe: „Rugalmas munkahelyek kialakítása a KYNCS Magzatdiagnosztikai Centrumban”
Projekt azonosítószáma: TÁMOP-2.4.5-12/7-2012-0019
Projektmenedzser: Dr. Nagy Sándor
Projekt megvalósulásának helyszíne: 9023, Győr Corvin utca 4.1.em.2.
Megítélt vissza nem térítendő támogatás: 1.909.089 forint