Pályázatok
loader

1. KYNCS EGÉSZSÉGÜGYI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft.: Mikro-, Kis- és Középvállalkozások versenyképességének növelése

 

9023 Győr, Corvin u. 4. FSZ/1 ingatlan átalakítása, felújítása, korszerűsítése

GE MAC COMMUNICATOR 2000

EKG Készülék

GE VOLUSON E10 Ultrahang készülék vásárlás

A támogatás összege:

56,44 M Forint

  

 


 

2. KYNCS Egészségügyi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

2015.04.30
 

SAJTÓKÖZLEMÉNY
A RUGALMAS MUNKAHELYEK KIALAKÍTÁSA A KYNCS MAGZATDIAGNOSZTIKAI CENTRUMBAN CÍMŰ PROJEKT SIKERESEN BEFEJEZŐDÖTT

A KYNCS Egészségügyi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság által elindított projekt a tervezettek szerint megvalósult. A projekt keretében a dolgozók több képzési programon vehettek részt. A projekt során történt eszközbeszerzés, amely az irodai munkavégzéshez, valamint a rugalmas munkavégzés szükségeltetett. A projektet az Európai Unió és Magyarország kormánya támogatta 1,9 millió forint vissza nem térítendő támogatással.

A „Rugalmas munkahelyek kialakítása a KYNCS Magzatdiagnosztikai Centrumban” című projekt keretében sikerült létrehozni egy minden elvárának megfelelő céges honlapot, amely segítségével a betegek és a leendő ügyfelek tudnak információkat szerezni a vállalkozás tevékenységeiről, szakmai munkájáról. A 21. században már elképzelhetetlen, hogy egy sikeresen működő vállalkozás ne legyen megtalálható az interneten, hiszen az ügyfelek jelentős része már az ott fellelhető információkból tájékozódik. Emellett fontos, hogy ne csak megjelenjen a vállalkozás, hanem igényes felületet biztosítson leendő ügyfeleinek. A fejlesztés eredménye már a 2014-es évben sikeresen megvalósult.

A projekt keretében a cég munkavállalói két darab tréningen is részt vehettek. A két tréning rendkívül hasznos volt, hiszen az egyiken kommunikációs képességeiket javíthatták a dolgozók, a második tréning célja pedig az volt, hogy a munkavállalók megfelelően tudják kezelni az ügyfeleket. Az érzékenyítő tréning hatására megfigyelhetően javult a dolgozók viszonya az ügyfelekkel. Számunka fontos, hogy a szakmai munkán túl az ügyfelek megfelelő kiszolgálásban és fogadtatásban is részesüljenek, hiszen így sokkal könnyebben tudják viselni a szükséges vizsgálatokat és az ott töltött időt. A két képzés szintén a 2014-es évben megvalósult.

A projekt keretében történt eszközbeszerzés is, amely segítségével a céges eszközparkot sikerült modernizálni és felfrissíteni. Megvásárlásra került egy új laptop, egy nyomtató és egy telefon. Az eszközök javítják az adminisztráció és kapcsolattartás hatékonyságát, továbbá segítik a dolgozók zökkenőmentes munkáját. A laptop a rugalmas munkavégzés megvalósulását is segíti a jövőben.


Projekt címe: „Rugalmas munkahelyek kialakítása a KYNCS Magzatdiagnosztikai Centrumban”
Projekt azonosítószáma: TÁMOP-2.4.5-12/7-2012-0019
Projektmenedzser: Dr. Nagy Sándor
Projekt megvalósulásának helyszíne: 9023, Győr Corvin utca 4.1.em.2.
Megítélt vissza nem térítendő támogatás: 1.909.089 forint